Визи
Визи

МЕЖДУНАРОДНИ ВИЗИ

 ЗА

ВСИЧКИ СТРАНИ

 

САЩ

 

Цената на визата за САЩ, платима към Американското посолство за туристическа, бизнес, екипажна,транзитна,студентска, журналистическа или виза по обменна програма: B1, B2, B1/B2, C1, D, C1/D, F, M, J, I, T, TN/TD, U виза е $160.

Услугата по подготовка на документи за кандидатстване за американска виза – 45 лв.

 

Какво включва цената?

»    попълване на задължителния формуляр за кандидатстване за виза за САЩ – DS-160;
»    запазване на час и дата за интервю в Американското консулство;
»    пълна консултация за всички документи, необходими за кандидатстване.

 

 

 

РУСИЯ

 

Таксата за полагане на виза с покана 179 лв. на турист.

Таксата за полагане на виза без покана 199 лв. на турист.

 

Срок за оформяне на еднократна туристическа виза за Русия по стандартна процедура – 11 работни дни.

 

 

 

ТАЙЛАНД

 

Колко струва визата за Тайланд?   Цената на услугата e €55 или 108 лв.

 

Какво включва цената?  

» пълна консултация за всички документи, необходими за кандидатстване;

» обработка на документите пред посолство на Тайланд и консулска такса;  

 » изпращане на готовата виза към Вас.

 Туристическата виза се издава за посещение в Кралството с цел туризъм. Визата е със срок за влизане в страната до 3 месеца след издаването. Валидноста и е 60 дни от датата на влизане в Кралство Тайланд.

 

 

РЕПУБЛИКА КУБА

 

Необходимите документи за издаване на туристическа виза са:
- коректно попълнен формуляр с 1 /една/ снимка;
- информация за настаняването в Куба – потвърждение от резервация за частна квартира или ваучер за хотелско настаняване;
- полетни детайли или копие на двупосочен самолетен билет;
- копие от медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ за продължителността на престоя в Куба;
- копие на паспорт /минимална валидност 6 месеца от влизането в страната/;
- ако заинтересованият е непълнолетно лице, предоставя разрешение за временно напускане на страната, подписано от двамата родители и заверено от нотариус и от МВнР на България.

Срок за издаване на туристическа виза за Куба - до 3 работни дни.

Валидност на визата: валидна за едно влизане в страната в рамките на 6 месеца, считано от датата на получаване. Максимален престой в Куба - 30 дни.

 

Българските граждани нямат нужда от виза, ако пребивават до 30 дни в Доминиканската република или Република Куба с цел туризъм. Необходима е „Туристическа карта”, която се получава (купува) при закупуването на туристическа услуга/пакет. Туристическата входната карта е еднократна и е валидна за едно влизане с максимална продължителност до 30 дни.

Няма намерени продукти.