Предколеден шопинг в Одрин

 

Еднодневна екскурзия с автобус

 

 

Дати за 2018 г.:

17 ноември

8 декември

22 декември

 

 

Цена при отпътуване от Русе и Бяла - 49 лв.

 

 

Цена при отпътуване от Велико Търново, Габрово, Казанлък, Стара Загора,

 Димитровград и Хасково - 45 лв.

 

 

 

ПРОГРАМА:

Отпътуване от Русе (паркинга пред ЖП гарата) в 02:00 ч. Отпътуване от Бяла (разклона за гр. Свищов - срещу бензиностанция ''Лукойл'') в 02:45 ч. Отпътуване от Велико Търново (хотел Етър) в 03:30 ч. Отпътуване от Габрово (бензиностанция Лукойл до Дома на хумора и сатирата) в 04:15 ч. Отпътуване от Казанлък (спирката срещу Музея на розата) в 05:30 ч. Отпътуване от Стара Загора (бензиностанция ОМВ до Автогарата) в 06:15 ч. Отпътуване от Димитровград (паркинг „Кауфланд”) в 07:00 ч. Отпътуване от Хасково (ул."Батак" - зад "Кауфланд"). в 07:30 ч. Пристигане в Одрин след 09:00 ч. – туристическата обиколка. Посещават се българската Църква ”Св.Св. Константин и Елена’’, Музеят на здравето, Джамията Селимие – символ на град Одрин, построена през 1575 г. по проект на българския еничар Мимар Синан, който строи и Джамията в София. Нейните изящни 70 метрови минарета са неразделна част от архитектурния силует на сградата и са най-високите в Турция. Интересна подробност са 999-те прозореца. Свободно време за пазар и разходка в центъра на града, където са покритите пазари. Свободно време за пазаруване в  Синия пазар. Около 17:00 ч – отпътуване за България. Пристигане в Русе около 23:00 ч.

 

Цената включва:

- Транспорт с лицензиран автобус 2/3*;
- Панорамна обиколка и туристическа програма в Одрин;
- Екскурзоводско обслужване.

 

Цената не включва :

- Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на стойност 5000 Евро – 2 лв. на човек (4 лв. за хора над 65 г.);
- Входни такси на посещаваните обекти. Музеят на здравето – 5 т. лири/ човек;
- Разходи от личен характер;
- Застраховка „Отмяна на пътуване‘’. Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация;

 

Условия на офертата:

  • Екскурзията се осъществява  при група от минимум 45 записани.
  • Срок за уведомление за несъбран минимум туристи - 7 дни преди датата на пътуването.
  • Ученици и студенти, могат да ползват намаление от таксите, след представяне на ученическа или студентска карта.
  • Местата в автобуса се определят според датата на резервация. При изрично желание за ползване на предни места в автобуса, се доплащат 10 лв. на седалка (за първите два реда).
  • За лица под 18 години се изискват документ за самоличност на детето (лична карта или международен паспорт), оригинал и две копия от акта за раждане. При непридружаване от единия или и от двамата родители, се изискват оригинал и две копия на нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
  • ТА „АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018“ си запазва правото за промени в последователността на разглежданите обекти.

 

ТА „АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018“ си запазва правото за промени в последователността на разглежданите обекти.

TА ''АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018'' има сключена застраховка ''Отговорност на туроператора'' по чл. 97 от Закона за туризма със ЗК ''Уника''.

49,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 49,00 лв.
Моля, изберете: