Предколеден базар в Букурещ 2018

1 ден

Отпътуване от Русе

 

Дати през 2018:


01 декември
08 декември
15 декември
22 декември

 

 Цена: 36 лв.

 

 

Програма

 • 07:00 ч. - отпътуване от Русе - паркинга на централна ЖП гара.
 • 09:30 ч. - предколедно пазаруване в един от най-атрактивните търговски центрове в Букурещ - "Афи Палас Котрочени" - предлагащ над 300 магазина на известни марки, голяма ледена пързалка, стена за катерене, водни площи, в които децата могат да плават с лодки, подземна картинг писта, 4D киносалон с люлеещи се столове, казино и други атракции.
 • 12:00 ч. - панорамна автобусна обиколка на града.
 • 13:00 ч. - предколедно пазаруване в един от най-големите молове в Букурещ - "Бъняса шопинг сити" - където са разположени магазини на известните марки Zara, Diesel, Desigual, Guess, H&M, Kenvelo, Lacoste, Levi`s, Mango и много други. До търговският център се намират и хипермаркетите IKEA, Carrefour, заведенията за хранене McDonald’s, KFC и други.
 • 15:30 ч. - отпътуване за Коледния базар - той наподобява немските коледни базари, събирайки 65 дървени сергии с красиви ръчно изработени предмети и орнаменти: керамика, бродирани тъкани, предмети на занаятите от дърво и кожа, маски, интересни бижута, музикални инструменти, икони, традиционни носии, ръчно рисувани румънски сувенири и коледни играчки. Можете да опитате различни видове кашкавали, сирена, пушен бекон, колбаси, традиционна торта с орехи, хляб с джинджифил, ябълков сок, горещо греяно вино, цуйка (румънска ракия). Има за всекиго по нещо… Базарът се намира пред Румънския парламент (Двореца на Чаушеску) - втората по големина административна сграда в света.
 • 18:00 ч. - отпътуване за България.

 

 

Цената включва:

 • Транспорт с лицензиран туристически автобус 2/3*;
 • Панорамна автобусна обиколка на Букурещ;
 • Екскурзоводско обслужване.

 

Цената не включва:

 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на стойност 5000 Евро – 2 лв. на човек (4 лв. за хора над 65 г.);
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 

Допълнителни условия:

Срок за уведомление за несъбран минимум туристи - 7 дни преди датата на пътуването.

Местата в автобуса се определят според датата на резервация. При изрично желание за ползване на предни седалки в автобуса, се доплащат 10 лв. на седалка (за първите два реда).

За деца под 18 години се изискват документ за самоличност на детето (лична карта или задграничен паспорт), оригинал и две копия от акта за раждане. При непридружаване от единия или и от двамата родители, се изискват оригинал и две копия на нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.

ТА "АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018" си запазва правото за промени в последователността на посещаваните обекти.

За контакти: 0885720830; 0899525952.

 

ТА „АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018“ си запазва правото за промени в последователността на разглежданите обекти.

TА ''АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018'' има сключена застраховка ''Отговорност на туроператора'' по чл. 97 от Закона за туризма със ЗК ''Уника''.

36,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 36,00 лв.
Моля, изберете: