Празничен поход на 03.03.2018 до връх Шипка

1 ден на връх Шипка с автобус от Русе 

03.03.2018г.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

При минимум 10 човека е възможно отпътуване от Разград; Попово; Силистра; Тутракан или Търговище – срещу допълнително доплащане.

 

 

 

 


Отпътуване от Русе в 7:30 ч. от (Паркинг Централна ЖП гара). Участие в празничното изкачване до Паметника на Свободата на вр. Шипка (1532 м.). Преодоляването на 890-те стъпала изпълва със смисъл и благоговение всяка крачка по пътя към върха, където се издига монументалния паметник.
Възможност за посещение на музейната сбирка, посветена на Шипченската Епопея, включваща лични вещи, ордени, снимков и документален материал, картини и оръжие.
Отпътуване за град Шипка. Посещение на храм-паметника ”Рождество Христово”, чиято църква е истински архитектурен шедовър, построен в традиционния стил на руските катедрали от 17 в. Манастирът е създаден в памет на руските войници и български опълченци, загинали през освободителната Руско-турска война от 1877-1878 г.
Църквата "Рождество Христово" е обявена за паметник на културата и блести отдалеч с многоцветната си мозаечна украса и позлатени куполи, напомняйки за безсмъртния подвиг.
Следобяд отпътуване към Русе.

 

Цена от: 35лв 25 лв.


Цената включва:
• Транспорт с автобус, застраховка за лица до 69 г .

Цената не включва:
• Входни такси и беседите в туристическите обекти, храна.

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туриста !

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !
Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите.


ТА“АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ“ е сключила застраховка ‘’Отговорност на туроператора’’ по Закона за туризма

35,00 лв. 25,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 25,00 лв.
Моля, изберете: