Често задавани въпроси (FAQ)
?
Как да резервирам?
 1. Изберете продукта, който искате да резервирате.
 2. Изберете вид плащане, дата на отпътуване, настаняване – стая и др.
 3. Ако сте група от две или повече семейства/стаи, отбележете броя в „Количество”
  *За да се избегнат проблеми по отношение броят и изборът на допълнителните екскурзии, стаи или вид плащане, моля направете отделна резервация за същия продукт според изискванията Ви.
  **Ако стаите са от един и същ вид, отбележете в „Количество”, а ако са от различен, моля, направете отделна резервация за същия продукт според изискванията Ви.
  ***Когато сте избрали н.р. двойна или тройна стая (съответно за 2 или 3 човека), не е необходимо да отбелязвате в "Количество" броят на хората, тъй като това става по подразбиране вследствие на вида стая, която сте избрали.
 4. Натиснете бутон КУПИ.
 5. Влезте в количката и попълнете данните за доставка, ако нямате регистрация. В случай, че имате, формата се попълва автоматично.
 6. Изберете опция за плащане:
 • Банков превод:

АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018 ЕООД :

 OББ АД

BGN: BG84UBBS80021051414920     BIC : UBBSBGSF

 

АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ АД

BGN: BG16BUIN95611000561623     BIC : BUINBGSF

 

ПРОКРЕДИТ БАНК БЪЛГАРИЯ АД

(В ЕВРО) EUR: BG79PRCB92301436758510  BIC : PRCBBGSF

 • Може да направите плащане онлайн с дебитна / кредитна карта VISA, Maestro, MasterCard, Транскарт, ePay.bg или в брой (Изипей).

МОЛИМ  В  ГРАФА "ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ" ДА ВПИСВАТЕ НОМЕР НА ПОРЪЧКА/ ДОГОВОР И ИМЕНА НА КЛИЕНТ.

 1. Завършете поръчката и ще получите уведомителен имейл за продуктите, които сте резервирали, както и сумата за плащане.
 2. Очаквайте имейл и от наш служител, който ще потвърди Вашата резервация. В отговор е необходимо да изпратите следната информация за пътуващите: три имена на кирилица и латиница (по лична карта), ЕГН.
  *При достигане този етап на Вашата резервация, Вие носите отговорността и задължението за изпращането на тези данни навреме. В противен случай агенцията не носи отговорност.
 3. След това ще получите договор за организирано туристическо или индивидуално пътуване.
 4. След като получим пълната сума от Вас, ще Ви бъде изпратен ваучер и мед. застраховка /при организираните екскурзии, мед. застраховка не се предоставя индивидуално на туристите, тъй като тя се носи от водача на екскурзията по време на същата, и при желание от страна на туриста винаги може да бъде представена/ и други документи при необходимост.
 5. Информация за час и място на отпътуване, номер на автобус, име и телефонен номер на водач/екскурзовод, място в автобус получавате 2 дни преди отпътуване, а за информация относно самолетни билети, получавате спрямо условията на авиокомпанията.
 6. При несъбран минимум брой туристи получавате информация 7 дни преди отпътуване, и тогава имате възможност да изберете между тези три варианта: избор на следваща дата за същата екскурзия, избор на различна екскурзия или възстановяване на сумата, която сте заплатили.

 

Местата в автобуса се определят според датата на изпращане на пълните данни. При изрично желание за използване на предни места в автобуса се доплаща (за първите два реда).

 

За деца под 18 години се изискват документ за самоличност на детето (лична карта или задграничен паспорт), оригинал и две копия от акта за раждане. При непридружаване от единия или и двамата родители, се изискват оригинал и две копия на нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето в чужбина.

 

Увеличаване размера на цената е възможно в следните случаи, възникнали след подписването на договора: покачване цената на горивата; изменение размера на таксите, свързани с пътуването; промяна на валутните курсове.

 

При необходимост фирмата запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти, както и при невъзможно посещение на дадена забележителност да се замени с алтернативна!

 

Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за неговото съдържание.

 

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на Александра Травел 2018!

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас