Букурещ - двореца Могошоая - Солна мина Униря - с автобус от Русе

Еднодневна екскурзия

 

С отпътуване от Русе

 

 Дати през 2019 г.:

 
10% отстъпка за ранни записвания до 28 февруари!!!

09 МАРТ 52 лв. 47 лв.

13 АПРИЛ 52 лв. 47 лв.

11 МАЙ 52 лв. 47 лв.
 
08 ЮНИ 52 лв. 47 лв.

06 ЮЛИ 52 лв. 47 лв.

10 АВГУСТ 52 лв. 47 лв.

07 СЕПТЕМВРИ 52 лв. 47 лв.

12 ОКТОМВРИ 52 лв. 47 лв.

 

 

 

Резервация се регистрира по един от следните начини:
- чрез използване на резервационната форма след избор на дата и брой пътуващи;
- като заявка на office@alexandra-travel.com с упоменати желана дестинация, дата и брой пътуващи.

 

 

 

Програма:

Отпътуване в 06:00 ч. от Русе /паркинга на Централна ЖП гара/ за Румъния. Панорамно преминаване  през  Букурещ: Патриаршията и Парламента, площада на Победата, Площада на революцията, Националната библиотека, Националния театър, Университетския площад, Триумфална арка и др.

 

Отпътуване за Слъник, окръг Прахова, където се намира Солна мина Униря. Посещение на Старата Солна мина – превърната в място за забавления със СПА център и музей на солта. Градът е известен с извличането на сол и солните езера. В новата солна мина все още се произвежда сол. Солната мина в Слъник се смята за най-голямата солна мина в Европа. Слиза се на 208 м. дълбочина с бус. Температурата в мината е постоянна 12 °C. Влажността на въздуха е около 50%, богат на натриеви йони, които имат силно въздействие при лечението на белодробни заболявания. Мината е представена в 14 зали, които включват спортни игрища, зала с маси за билярд, бар. Ще видите статуи от сол на Дечебал и Траян.

 

Отпътуване за Двореца на княз Константин Брънковяну - Могошоая, намиращ се в близост до Букурещ. Разположен на брега на езерото Могошоая, той впечатлява с необикновената си архитектура в стил румънско Възраждане от началото на 18 в. или така наречения стил Брънковяну.

 

Отпътуване за България. Пристигане в Русе след 18:30 ч.

 

Цената включва:

- Транспорт с лицензиран автобус 2/3*;

- Всички пътни такси

- Екскурзоводско обслужване;

- Панорамна автобусна обиколка на Букурещ.

 

Цената не включва:

 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на стойност 5000 Евро – 2 лв. на човек (4 лв. за хора над 65 г.);
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация;
 • входни такси за обектите:

- Двореца Могошоая - 8 леи за възрастни, 4 леи за ученици;

- Солна мина Униря - 22 леи за възрастни, 18 леи за хора над 65 г., 16 леи за студенти и ученици, такса за снимане - 6 леи.

 

Условия на офертата:

 • Екскурзията се осъществява  при група от минимум 45 записани.
 • Срок за уведомление за несъбран минимум туристи - 7 дни преди датата на пътуването.
 • Ученици и студенти, могат да ползват намаление от таксите, след представяне на ученическа или студентска карта.
 • ТА „АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018“ си запазва правото за промени в последователността на разглежданите обекти.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

 • Местата в автобуса се определят според датата на резервацията. При изрично желание за ползване на предни места в автобуса, се доплащат 15 лв. на седалка (за първите два реда).
 • За лица под 18 години се изискват документ за самоличност на детето (лична карта или международен паспорт), оригинал и две копия от акта за раждане. При непридружаване от единия или и от двамата родители, се изискват оригинал и две копия на нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 • До два дни след резервацията е необходимо плащане - цялата сума или 50% от стойността. Крайното плащане е най-късно до 20 дни преди пътуването.
 • Всички допълнителни плащания могат да бъдат направени на място, по време на екскурзията, в една от посочените след всяко доплащане валути.
 • Повече подробности относно нашите условия можете да намерите тук: https://www.alexandra-travel.com/obshti-usloviia-za-polzvane.html.
 • За контакти: office@alexandra-travel.com; 0885 720 830.

 

ТА „АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018“ си запазва правото за промени в последователността на разглежданите обекти.

TА ''АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018'' има сключена застраховка ''Отговорност на туроператора'' по чл. 97 от Закона за туризма със ЗК ''Уника''.

52,00 лв. 47,00 лв.
Базова цена: 47,00 лв.
Моля, изберете: