Как да резервирам ?

Здравейте!

Моля, следвайте описаните по-долу стъпки, които ще Ви помогнат при създаването на Вашата резервация чрез нашия електронен магазин.

 1. За потвърждение, моля, свържете се с нас преди да направите вашата резервация - тел. 082 830940, моб. тел.  0885 720 830, 0899 525 952, 0885 720 240; Имейл: office@alexandra-travel.com
 2. Изберете продукта, който искате да резервирате.
 3. Изберете вид плащане, дата на отпътуване, настаняване – стая и др.
 4. Ако сте група от две или повече семейства/стаи, отбележете броя в „Количество”
  *За да се избегнат проблеми по отношение броят и изборът на допълнителните екскурзии, стаи или вид плащане, моля направете отделна резервация за същия продукт според изискванията Ви.
  **Ако стаите са от един и същ вид, отбележете в „Количество”, а ако са от различен, моля, направете отделна резервация за същия продукт според изискванията Ви.
  ***Когато сте избрали н.р. двойна или тройна стая (съответно за 2 или 3 човека), не е необходимо да отбелязвате в "Количество" броят на хората, тъй като това става по подразбиране вследствие на вида стая, която сте избрали.
 5. Натиснете бутон КУПИ.
 6. Влезте в количката и попълнете данните за доставка, ако нямате регистрация. В случай, че имате, формата се попълва автоматично.
 7. Изберете опция за плащане:
 • Банков превод в лева: АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018 ЕООД      OББ АД  IBAN: BG10UBBS80021072135840     BIC : UBBSBGSF
 • В брой (Изипей) или в офис;
 • Кредитна/дебитна карта VISA, Maestro, MasterCard, Транскарт.
 • ePay.bg
 1. Завършете поръчката и ще получите уведомителен имейл за продуктите, които сте резервирали, както и сумата за плащане.
 2. Очаквайте имейл и от наш служител, който ще потвърди Вашата резервация. В отговор е необходимо да изпратите следната информация за пътуващите: три имена на кирилица и латиница (по лична карта), ЕГН.
  *При достигане този етап на Вашата резервация, Вие носите отговорността и задължението за изпращането на тези данни навреме. В противен случай агенцията не носи отговорност за резервацията.
 3. След това ще получите договор за организирано туристическо или индивидуално пътуване.
 4. След като получим пълната сума от Вас, ще Ви бъде изпратен ваучер и мед. застраховка /при организираните екскурзии, мед. застраховка не се предоставя индивидуално на туристите, тъй като тя се носи от водача на екскурзията по време на същата, и при желание от страна туриста винаги може да бъде представена/ и други документи при необходимост.
 5. Информация за час и място на отпътуване, номер на автобус, име и телефонен номер на водач/екскурзовод, място в автобус получавате 3 дни преди отпътуване, а за информация относно самолетни билети, получавате спрямо условията на авиокомпанията.
 6. При несъбран минимум брой туристи получавате информация 7 дни преди отпътуване, и тогава имате възможност да изберете между тези три варианта: избор на следваща дата за същата екскурзия, избор на различна екскурзия или възстановяване на сумата, която сте заплатили.

 

 Местата в автобуса се определят според датата на изпращане на пълните данни. При изрично желание за използване на предни места в автобуса се доплаща (за първите два реда).

 За деца под 18 години се изискват документ за самоличност на детето (лична карта или задграничен паспорт), оригинал и две копия от акта за раждане. При непридружаване от единия или и двамата родители, се изискват оригинал и две копия на нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето в чужбина.

 Промяна размера на цената е възможно в следните случаи, възникнали след подписването на договора: покачване цената на горивата; изменение размера на таксите, свързани с пътуването; промяна цената на самолетния билет от страна на авиокомпанията; промяна на валутните курсове.

 При необходимост "Александра Травел 2018" ЕООД си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти, както и при невъзможно посещение на дадена забележителност да се замени с алтернативна!

 Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за неговото съдържание.

Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за забавяния в следствие на задръствания, участъци от инфраструктурата, които са в ремонт, както и влошение на метеорологичните условия.